17 Haziran’da Sakaryaspor’a Başkan olan Cevat Ekşi’ye, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasuspor Başkanı Hasan Özkan ve Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu 23 Temmuz Pazartesi günü Sakaryaspor Rüstemler tesislerinde hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

Efsanemiz Sakaryaspor İnşallah bu sezon sizin yönetiminizde bir üst lig olan birinci lige çıkar temennisinde bulunan Başkan İspiroğlu; “Gönlü Sakarya için çarpan herkesin ortak bir gururu olan Sakaryaspor’umuz, bizlerin ve halkımızın da destekleri ile hedeflenen başarıyı İlimize kazandıracaktır, bundan zerrece şüphe duymuyorum. Sizlere ve sevdamız olan Sakaryaspor’umuza 2018-2019 futbol sezonunda başarılar diliyorum ve canı gönülden yönetiminizi destekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ise; “Nazik ziyaretinizden memnun kaldım özellikle belirtmek istiyorum. Bir Karasulu olarak İlçemin arkamda olduğunu görmek ayrıca bir mutluluk. İnşallah sizlerin dualarınızla bu sezon şampiyon olacağız” dedi.

Antrenman sahasına geçen heyet çalışmaları izledi. Teknik Sorumlu Ahmet Yıldırım’ın antrenmanın bitiş düdüğünden sonra aynı heyet teknik ekibe ve futbolculara baklava ikramında bulundular. Başkan İspiroğlu, Teknik Sorumlu Ahmet Yıldırım ile yaptığı konuşmada, “Hocam sizleri iyi tanıyoruz. UEFA kupasını kaldıran unutulmaz isimlerdensiniz. Size ve takımınıza güvenim sonsuz. Sakaryalı olarak sezon sonunda bir kupada Sakarya için kaldıracağınızdan asla şüphem yok. Yolunuz açık, Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.