TFF 2. Ligde ilk yarının son maçında deplasmanda Bandırmaspor’a konuk olan Sakaryaspor, sahadan 4-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Bu  hezimet yeşil-siyahlı camiada şok etkisi yaratırken, taraftarlar bir kez daha isyan bayrağını çekti. Sakaryaspor’un basiretsiz futbolu ve özellikle savunmada yapılan hatalar herkese saç baş yoldururken, bu hezimet herkesin canını sıktı.

Takımın geçen sezonki yıldızı Hüseyin Altuğ’un sol kanadımızı dağıttığı ve Erhan Şentürk’ün 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta Sakaryaspor 48’nci dakikada Talha’nın gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Ekibimizin tek golü Batuhan’ın rövaşatası ile gelirken, Sakaryaspor devreyi büyük bir hezimetle bitirip 30 puanla 5. sırada tamamladı.

STAT: Bandırma 17 Eylül

HAKEMLER: Ali Karatutlu, Ali Uğurtan Demirtaş, Emin Barlas

BANDIRMASPOR: Ali Türkan, Oğulcan Şahin, Erdi Öner, Birhan Vatansever, Davıd Deniz Kılınç, Mesut Saray (Dk.85 Yusuf Akyel), Bahri Can Avcı, Erhan Şentürk, Berkay Can Değirmencioğlu, Hüseyin Altuğ Taş (Dk.79 Mehmet Gülmez), Oğuzhan Kayar (Dk.87 Hüseyin Pala)

SAKARYASPOR: Ercüment Kafkasyalı, Tufan Kelleci (Dk.59 Fikret Topaloğlu), Burak Bekaroğlu, Yasir Subaşı, Zafer Aydoğdu, Murat Akın (Dk.59 Sezer Badur), Ferhat Yazgan, Talha Mayhoş, Beykan Şimşek (Dk.67 Ramazan Civelek), Erçağ Evirgen, Batuhan Karadeniz

SARI KARTLAR: Talha Mayhoş, Erçağ Evirgen, Batuhan Karadeniz, Yasir Subaşı (Sakaryaspor), David Deniz, Yusuf Akyel (Bandırmaspor)

KIRMIZI KART: Dk.48 Talha Mayhoş (Sakaryaspor)

GOLLER: Dk.2, Dk.29, Dk.55 Erhan Şentürk, Dk.42 David Deniz (Bandırmaspor), Dk.45+2 Batuhan Karadeniz (Sakaryaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk.2 Sağ kanattan gelişen Bandırmaspor atağında arka direğe atılan yüksek topta Oğuzhan'ın içeriye çevirdiği top altı pas üzerinde Erhan Şentürk'ün önünde kaldı. Bomboş pozisyonda kalan Erhan'ın vuruşunda top ağlara gitti.

Dk.29 Sol taraftan gelişen Bandırmaspor atağında David Deniz'in içeri ortasına ceza sahası içinde Erhan Şentürk kafayı vurdu ve skoru 2-0 yaptı.

Dk.42 Gelişen Bandırmaspor atağında topla ilerleyen ve ceza sahası yayına gelen David Deniz sert bir şutla topu ağlara yolladı.

Dk.45+2 Sağ kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Beykan ceza sahasına ortaladı. Batuhan güzel bir kontrol ve rövaşata vuruşu ile topu 90'a gönderdi ve farkı 2'ye indirdi.

Dk.55 Bandırmaspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta, Hüseyin Altuğ Taş topu içeriye gönderdi. Ön direkte topla buluşan Erhan topu ağlara yolladı 4-1.