Yeşil-siyahlı takımın Kulüp Başkanı İsmail Gürses, 2017-2018 sezonunda Sakaryaspor’un taş gibi bir takım olacağını belirtti. Yapılan ve yapılması planlanan transferlerin de takıma katılmasının ardından şampiyonluğun en güçlü adayı olacaklarına inandığını belirten Başkan Gürses, “Bu sezon transfer mantalitemiz çok farklı. Önceden izlemediğimiz hiç bir oyuncuyu transfer etmiyoruz. Bu konuda transfer komitemiz başarılı bir şekilde çalışıyor” diye konuştu.

HüCUM ZENGiNLiĞi YüKSEK

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Forvette Coşkun var, Mümin var, Cem Ekinci diye bize göre muhteşem bir futbolcu aldık. Sağda solda da oynayabiliyor. Joker gibi. Aldığımız forvetlerin bir özelliği de ters ayaklı olmaları. Allah rakip oyuncuların bu sezon yardımcısı olsun. Ramazan Çevik, Burak Taşdemir vesaire… Bu sezon çok keyifli Sakaryaspor izleyeceğiz” dedi.

BURAK TAŞDEMİR KADRODA OLACAK

Sakaryaspor’un transfer listesinde yer alan Akhisar Belediyesporlu oyuncu Burak Taşdemir adım adım Sakaryaspor’a yaklaşıyor. Burak’ın transferi ile ilgili olarak  açıklamalarda bulunan Başkan İsmail Gürses, Burak’ı doğruladı. Gürses konu ile ilgili olarak, “Burak Taşdemir’i bedavaya alıyorduk. Ancak basında çıkan haberlerin ardından 50 bin TL para talep etti. Çözülmesi gereken sorunlar var transfer konusunda. Burak'ı çözeceğiz” diye konuştu.    

CUMHURBAŞKANI AÇILIŞA GELEBİLİR

Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, yeni stadın bitmesi durumunda açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılabileceğini belirtti. Erdoğan’ın böyle bir sözünün olduğunu belirten Gürses, “Sezon açılışı ile alakalı benim isteğim Göztepe ile maç oynamak. Ama onların ligleri başlamış oluyor. Program uyar mı uymaz mı bilemiyorum. Cumhurbaşkanımızın sözü vardı. Yeni stat açılışında olup futbol oynayacaktı. Eğer böyle bir gelişme olursa güzel bir açılış programı olur” dedi.     

Kaynak: SakaryaHalk