9 ve il 30 kulübün 600 karatecinin katıldığı bölgesel karate liginde Sapanca Belediyesi Karate öğrencilerinden Ahmet Enes Gümüş 1’inci, Emir Gümüş ve Beyza Keleş 2’inci, Burak Özel, Muhammed Yılmazkaya, Ersin Aykır, Baki Keleş, Betül Keleş 3’üncü olan sporcular elde ettikleri kupa ve madalyaları ile birlikte Başkan Yılmazer’i ziyaret etti. Karate antrenörü Tayfun Kobaş Başkan Yılmazer’e Karate eldiveni hediye ederken, Başkan Yılmazer bölgesel karate liginde başarılı olan çocuklara hediyelerini verdi.

Başkan Yılmazer Sapanca Belediyesi Spor Müdürlüğü bünyesinde yetişen sporcularımızın çok büyük başarılara imza atacağına duyduğu inancını dile getirirken, Sapanca ilçesi sınırlarında yaşayan gençlerin ve çocukların spora yönlendirilmesi için tüm imkânları seferber edeceklerini belirtti.

Yılmazer, “Böyle hırslı ve başarılı gençlerimizi gördükçe ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu anlıyoruz. İler ki zamanlarda da bizlere büyük mutluluklar yaşatacaklardır. Bizde desteklerimizi her daim sürdüreceğiz” dedi.

karatecilerden_baskan_yilmazere_ziyaret_2.jpg