Törene Vali Yardımcısı Mehmet Zeki Koçberber, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Karate Federasyonu Başkan Vekili Meydan Kobaş, SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Karate İl Temsilcisi Aykut Duman, antrenör, hakem ve idarecilerin aileleri katıldı.
 
Akyazı, Geyve, Ferizli, Söğütlü, Karasu, Pamukova, Arifiye, Sapanca, Erenler, Adapazarı, Serdivan ilçelerinde yapılan Karate branşı; 151 resmi belgeli hakem, 62 resmi belgeli antrenör, 2016 yılında 1089 faal sporcusu ile ilimizin en faal branşı konumunda yer alıyor.
 
Altın Yıllar Ödül gecesinde Vali yardımcısı Mehmet Zeki Koçberber, Sakarya Karatesinin önderi Meydan Kobaş’a şilt takdim etti.
Gecede Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve Karate İl Temsilcisi Aykut Duman, Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve Genel Koordinatör Ercüment Taşdemir’e hizmet özel ödülleri verildi.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, karate sporuna yıllarını vererek ilimiz karatesinin ülkemiz ve dünyada söz sahibi olmasında pay sahibi olan idareci, hakem ve antrenörlere ödüllerini takdim ederek başarılarının devamını diledi.