Karasu Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan organizasyonda Karasu Belediyesi Sivişoğlu Yapı, Kaçarlar İnşaat, Real Çelik Kapı ve Akyurt İnşaat takımları mücadelede ter dökecekler.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Karasu Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen, 2018 Türkiye Plaj Futbolu Ligi'nde en fazla 4 takımın yer alacağı etaplar, Türkiye genelinde Temmuz ayında başlamış olup Ağustos ayı içerisinde de farklı merkezlerde organize edilecek.

“Tüm ekiplere başarılar”

Turnuvanın heyecanlı anlara şahitlik ettiğini belirten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Yapılan spor hangi branşta olursa olsun her zaman destekçisiyiz, yeter ki halkımız, profesyonel olmasa da boş vakitlerini spor yaparak geçirmek istesin. Plaj Futbol Ligi, her sene düzenlemeye gayret ettiğimiz bir turnuva. Turnuvanın Karasu etabı da en çok dikkat çeken etaplardan bir tanesi. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye birinciliği, yarıfinal ve çeyrek final gibi birçok başarıya imza atan takımlarımız var. Geçen hafta plaj voleybolu turnuvasına halkımız ve basın büyük ilgi gösterdi. Bu hafta ise Plaj Futbol ligini başlatıyoruz. Bu tür organizasyonların, ilçemizin turizm değerini ön plana çıkardığı da ortadadır. Karasu Belediyesi olarak turnuvaya katılan tüm ekiplere başarılar diliyor ve müsabakaların centilmence geçmesini temenni ediyorum” dedi.