Akyazı Spor Salonundaki güreş salonunda tadilatının ardından, Karapürçek İlçesinde de güreş salonun hizmete açılması bölgede güreş sporuna gönül verenleri sevindirdi. 

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cindioğlu, AK Parti Akyazı Başkanı Mesut Ekrem, SASKİ İlçe Müdürü Ömer Faruk Duman, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve Prof. Dr Ayhan Özdemir ile Akyazı’da güreş denilince akla gelen ilk isimlerden olan Kamil Özdağ, önceki akşam Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kasım Adem Altun ve Akyazılı pehlivanlardan Hamit Altun’un misafiri oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, güreş sporuna katkılarından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve tüm yöneticilere teşekkür etti. 

Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü aynı zamanda vekaleten Karapürçek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevini yürüten Kasım Adem Altun; “Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve ilçe büyüklerimizi hanemizde ağırladık. Başkanımıza Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Akyazı Belediye Başkanlığı ve Karapürçek Belediye Başkanlığının güreş sporuna verdikleri destekleri ve katkıları aktardık. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy’un talimatı ile daha önce Akyazı Spor Salonumuza ve diğer tesislerimize bakım ve onarım yapılmıştı. İl Müdürlüğümüzce, Karapürçek Belediyesinden tahsis edilerek İlçe Müdürlüğü ve güreş salonu olarak yaptığımız binayı da kısa sürede hizmete açtık. Yeni pehlivanlar ve şampiyonları Akyazı ve Karapürçek ilçesinde yetiştireceğiz. Federasyon başkanımıza Akyazı ve Karapürçek İlçelerindeki salonumuza gönderdiği güreş minderleri ve tüm destekleri için, ilçelerimiz ve güreş camiası adına teşekkür ediyorum“ dedi.