Sakaryaspor'un geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Spor Toto 2. Lige yükselmesinin ardından Kulüp Başkanı İsmail Gürses olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Yönetim kurulunun daha da güçlenmesi için alınan bu karar neticesinde dün Rüstemler Tesisleri'nde kongre gerçekleştirildi. İlk oturumda 97 üyenin katılması sonucu yeterli çoğunluğun sağlanması ile kongre başlarken, Divan Kurulu; İbrahim Müftüoğlu, Erdal Taşkın, Rauf Batuboylu, Burhan Severcan ve Vedat Yaşlıca'dan oluştu. Sakaryaspor yönetim kurulunda da bir takım değişiklikler yaşandı. Yönetim Kurulu’na Ali Dünya, Beşir Aydın, Bünyamin Müftüoğlu, Cem Gün, Fatih Aygün, Muzaffer Güneş, Serdar Çakman gibi isimler eklenirken, beklendiği gibi Yüksek Divan Kurulu ve Ar-Ge Kurulu gibi 2 yeni kurul da yönetime eklenmiş oldu.

'BİR ARKADAŞA BAKMAYA GELDİK' DİYECEĞİZ
Sakaryaspor’da önceki gün Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda konuşma yapan Başkan İsmail Gürses, 2. Ligde kalıcı olmayacaklarını belirtti. Buradan direkt olarak 1. Ligi hedeflediklerini ve 50+2 Yükseliş Yılı’nda da bu planı hayata geçireceklerini belirten Gürses, “Biz bu ligde durmadan, ‘Bir arkadaşa bakmaya geldik’ diyerek sıyrılacağız. Hedefimiz 1. Ligdir. Biz bir aileyiz” dedi.

NOKTA TRANSFERLER OLACAK
Başkan İsmail Gürses, kongrede yaptığı konuşmasında transfer meselesine de değindi. Gürses, transferde aceleci olmadıklarını belirterek, “Acele etmiyoruz. Nokta transferler yapılacak. Belirli bölgelere belirli transferler olacak. Kimse merak etmesin. Kırgınlıklar, dargınlıklar olabilir ama aile dediğiniz zaman iyi günde de kötü günde de bir araya gelinir. İnşallah kulüp üst liglere tırmandıkça bu alanlara yetmeyeceğiz” diye konuştu.

İŞTE YÖNETİM KURULU
İsmail Gürses
Ali Dünya
Alpaslan Gürses
Aydın Derman
Aydın Yılmaz
Beşir Aydın
Bünyamin Müftüoğlu
Cem Gün
Cevat Ekşi
Cihan Yıldıran
Cumhur Genç
Enes Zengin
Erkan Pizrenli
Fatih Aygün
Halit Evin
Hüseyin Aydınlı
İsmail Özcan
Muzaffer Güneş
Mükerrem Koç
Orhan Şeşen
Rahmi Şengül
Razaman Sezer
Selçuk Başak
Serdar Çakman
Yavuz Alemdar
 
Yüksek Divan Kurulu        
Aydın Sarı
Fevzi Kılıç
Gültekin Oba
Hamdi Kılıçarslan
İbrahim Uslu
İsmet Çalışkan
Orhan Ekici
Şükrü Bodur
Talip Kuriş
Zeki Aydıntepe
 
İstişare Kurulu
Akgün Altuğ
Prof. Dr. Alaattin Çelik
Ali Kaya
Erkan Pizrenli
Ersin Taranoğlu
Fahrettin Curoğlu
Faik Tunay
Fuat Birgen
Kadir Boy
Mekki Başak
Sadettin Tantan
Sıtkı Sakallıoğlu
Şansal Büyüka
Tuncay Karartı
Turan Sarıgülle
Yılmaz Vural
 
Ar-Ge Kurulu
Anıl Çalışkan
Berk Erdoğan
Emin Gürhan İskender
Eray Sakallıoğlu
Hakan Pizrenli
Nadir Çelik
Ömer Birgen