Mobil54 uygulaması hayata geçti
Başkan Gürses toplantının başında taraftara Mobil54 müjdesi verirken, “Tüm Sakaryalılardan telefonlarına bu uygulamayı indirmelerini istiyorum. Uygulama ücretsiz. Hedefimiz 54 bin indirmeye ulaşıp BJK, FB ve GS’den sonra uygulaması en çok indirilen takım olmak” dedi.

Kimse kulübe sahip çıkmıyor
Uygulama müjdesinin ardından takıma destek olmayan isimlere de veryansın eden Gürses, “Zeki Toçoğlu ve Fevzi Kılıç’a teşekkür ediyorum. Geriye kalan herkes yalan. SATSO heralde Samsun’un ticaret odası. Ben SATSO üyelerine seslenmek istiyorum. Lütfen başkanınızı bulunduğu şehrin takımına, sorunlarına, markalarına destek olan bir başkan seçin. SATSO’dan delikli 1 lira gelmiyor. Bu şehir bu noktaya geliyorsa Milletvekillerinin gerekli hassasiyeti göstermemesinden dolayı geliyor” diye konuştu.

Stat inşallah sezona yetişir!
Yapımı süren statla ilgili de tepki gösteren Gürses, “İlk başlayan stat Sakarya Stadı ama hala bitmedi. Yapılan en kötü stat da burada. Biz yeni statta milletvekillerini ağırladık ama değişen olmadı. İnşallah bu stat yeni sezona kadar biter” dedi.