Ligin ikinci yarısında büyük bir çöküşe giren ve zirvenin 7 puan gerisine düşen Sakaryaspor’da yönetim radikal bir karar alarak Teknik Direktör İsmail Ertekin ile yollarını ayırdı.

ERTEKiN DöNEMi BiTTi

Sakaryaspor'da yönetim, kötü sonuçların faturasını Teknik Direktör İsmail Ertekin'e kesti. Sakaryaspor'da Cevat Ekşi Başkanlığındaki yönetim dün radikal bir karara imza atarak Ertekin ile yollarını ayırdı. Dün yönetim kurulunun yaptığı toplantı sonrası böyle bir kararın ortaya çıktığı ve kararın da teknik patron Ertekin'e iletildiği belirtildi.

FUTBOLCULARLA KONUŞULDU

Sakaryaspor yönetiminin dün böylesine bir radikal karar almasının altında futbolcularla yapılan toplantının yattığı bilgisi alındı. Takım içinde bazı durumlar nedeniyle huzurun bozulduğu belirtilirken, yönetimin bu kararı almadan önce oyuncularla konuştuğu gelen haberler arasında yer alıyor.

İLYAS KADRO DIŞI

Sakaryaspor’da yönetim bir neşter de futbol takımına vurdu. Takım içinde bir süredir sıkıntıların olduğu ortaya çıkarken, yönetimin bundan yeni haberdar olduğu bilgisi alındı. Yapılan görüşmeler ve araştırmaların ardından takımın ikinci kaptanı İlyas Çakmak süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. İlyas’ın affedilmeyeceği belirtilirken, sezon sonunda da İlyas ile yolların ayrılacağı belirtildi.