Bolu Gerede'de oynanan müsabakada temsilcimiz Sakaryaspor, Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Ekibimiz sahaya Fatih, Oğuz Y., Eyüpcan, Çağlayan, Onur, Oğuz K., İrfan, Onur, Ömer, Mehmet ve Tahir Babaoğlu’dan oluşan 11 ile çıktı. Maçın hakemlerinin müsabaka saatine yetişememesi nedeniyle maçı Samsunspor yardımcı antrenörleri yönetmek zorunda kaldı. Temsilcimiz Sakaryaspor, Samsunspor karşısında 4-2-3-1 dizilişi ile sahaya çıktı.

8'nci dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrası Ercan Yazıcı'nın kafası ile Samsunspor 1-0 öne geçti. 18'inci dakikada temsilcimiz Sakaryaspor penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu Tahir Babaoğlu gole çevirirken, müsabakaya eşitlik geldi 1-1. Bu golün ardından 24'üncü dakikada bu kez Samsunspor penaltı kazandı. Hasan Kılıç'ın kullandığı penaltı vuruşunda top ağlarla buluşurken, Samsunspor yeniden öne geçti 2-1. İlk yarının bitime kısa bir süre kala 43'te Darri'nin golü ile Samsunspor skoru 3-1 yaptı ve ilk yarı da bu skorla bitti.

İkinci yarıya adeta golle başlayan ekibimiz 47'de Mehmet Özdıraz'ın golü ile skoru 3-2 yaptı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmazken, temsilcimiz Sakaryaspor ilk hazırlık müsabakasından 3-2’lik yenilgi ile ayrılmaktan kurtulamadı.