Sakaryaspor’un 23 Haziran’da gerçekleştirdiği ancak sonlandıramadığı olağanüstü genel kurulunda adaylığını açıklayan ancak daha sonra kongre yaşanan olayların ardından listesini geri çeken İbrahim Nalbant, 11 Temmuz’daki kongre için yeniden adaylığını koydu. SakaryaHalk Gazetesi Spor Müdürü Ömer Gümüşel'e konuşan Nalbant, “Yeniden aday mısınız?” sorumuza, “Evet adayım” cevabını verirken, “Zaten paramız ve yönetimimiz hazırdı. Yönetimdeki arkadaşlarımızla görüştük. 11 Temmuz’da da adayız” dedi.

YöNETiME YENi iSiMLER KATILIYOR

Bir kez daha Sakaryaspor Başkan Adaylığını açıklayan İbrahim Nalbant, yönetim kurulu listesinde bazı değişimlerin olduğunu da belirterek, “23 Haziran’da sunduğumuz liste ile aynı olmayacak. Yönetim listemizde bazı değişiklikler oldu. Aramıza yeni katılan isimler var. 3-4 isim eklendi. Bizim durumumuzda bir sıkıntı yok. Daha önce ne dediysek yine arkasındayız. Ben ve ekibim Sakaryaspor’u yönetmeye talibiz” dedi. Öte yandan Bülent Uygun’un da yine Nalbant ile beraber olduğu da belirtildi.

FUTBOLCU GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI 

Sakaryaspor’da 11 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan 3’ncü genel kurul öncesi bir kez adaylığını açıklayan İbrahim Nalbant’ın şimdiden bir Futbol Şube Komitesi oluşturduğu ve 3-4 kişilik ekibin mevcut futbolcularla görüşmelere başladığı belirtildi. Bu komitede Cevat Ekşi yönetiminde Futbol Şube Sorumluluğu yapan ancak daha sonra görevinden istifa eden Erkan Sezgin’in yanı sıra Birol Özbey ve Erdem Yıldırım'ın da yer aldığı öğrenildi. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İbrahim Nalbant, “Sakaryaspor’un mevcut Başkanı Cevat Ekşi ile de görüştük. Kendisi imza yetkisini kullanacağını söyledi. Biz de vakit kaybetmemek için 3-4 kişilik ekip kurduk ve arkadaşlarımız mevcut oyuncularla görüşmelere başladılar” şeklinde konuştu.

Kaynak: SakaryaHalk