Hendek Belediyesi Karate Takımı,  Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’na katılmak üzere İzmir’e gitti.

İzmir Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’na Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcularından 26 sporcu katılacak.

Şampiyona öncesi Hendek Belediyesi Karate Takımı Sporcuları yeni eşofmanlarına kavuştu.

28 Şubat 3 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımı iyi bir hazırlık döneminin ardından müsabaka saatini bekliyor.

İzmir’e giden Karate takımına sponsor olan İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Halk Eğitim Müdürlüğü Karatecilerin Madalyalar ile döneceğine inanıyor.

Derece bekliyoruz

Belediye Başkanı Ali İnci sporculara başarılar dileyerek, “İlçemizi her zaman olduğu gibi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Sporcularımızın madalyalar ile döneceklerine ve Balkan Şampiyonası’na da Hendek’imizden birçok sporcu ile katılacaklarına inancımız ilçe olarak tamdır. Kendilerinden derece ile dönmelerini bekliyor, başarılar diliyorum” dedi.

Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Nurkan Kayacık ise, “İyi bir hazırlık döneminin ardından sporcularımın Türkiye Şampiyonası’nda başarılı müsabakalar sergileyerek derece yapacaklarına inancım sonsuz. Sporcularımın burada hem Şampiyonluk hem de Milli Takım seçmelerine katılacaklarına inanıyorum. Hendek olarak bir çok başarımız ile birlikte daha çok başarılara imza atacağız. Bizleri destekleyerek her zaman yanımızda olan Kaymakamımız Mustafa Ayhan’a, Belediye Başkanımız Ali İnci’ye ve Halk Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda şampiyon olan sporcular 26 Mart tarihinde Sırbistan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’na katılacak ve Milli Takımı temsil edecekler.