50 il arasında ikinci
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Konya Selçuklu Spor Salonu’nda Perşembe günü başlayan Türkiye Yıldızlar Greko-Romen Güreş şampiyonasında yaklaşık 50 ilden 64 kulübün ve 290 sporcunun mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası’na Hendekli güreşçiler damga vurdu. Kilolarında şampiyon olmak için müthiş bir mücadele ortaya koyan yıldızların performansları izleyenlerden tam not aldı.

Şehirleri geride bıraktılar

Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü Sporcularından Mükremin Aktaş (51 kg) ve Serhat Kırık (60 kg) birinci, Berat Büyüktazim (45 kg) ikinci, Furkan Zırın üçüncü olurken Muhittin Helvacı (80 kg) beşinci oldu. Takım halinde Türkiye İkincisi olan Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcularını Hendek Belediyesi Spor Müdürü Sefer Sarı, Kulüp Antrenörleri Zafer Başar, Ebubekir Yılmaz, Oğuz Birinci, Ahmet Buğra Güneş ve Suat Aydın’da yalnız bırakmayarak sporculara destek verdiler.

Püsküllü’ye teşekkür ettiler

Yıldız güreşçiler ve antrenörler kendilerine her zaman destek olan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye teşekkür ederek başarıların devamının geleceği sözünü verdiler.