Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Bayraktepe Tesisleri’nde Karate camiası ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bayraktepe Tesisleri’nde verilen kahvaltıya Kaymakam Mustafa Ayhan, Belediye Başkanı Ali İnci, İl Gençlik ve Spor Müdürü Salih Koşu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Karate Federasyon Asbaşkanı Meydan Kobaş,  Karate İl Temsilcisi Aykut Duman, Okul Müdürleri, Y. Hendekspor Kulüp Başkanı Feyzullah Köstereli, Antrenör Nurkan Kayacık, Antrenör Bahar Yetimoğlu  Avrupa Şampiyonasında derece yapan sporcular Nurcan Çiçek ve Beyza Ünlüsoy katıldı.

Kahvaltı sonrası Karate İl Temsilcisi Aykut Duman sporcularının Sakarya’nın yanı sıra Türkiye’nin sesini duyurduklarını belirterek sporcularının şampiyon olacaklarına inandıklarını söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Karate Federasyon As Başkanı Meydan Kobaş ve İl Gençlik ve spor müdürü Salih Koşu sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak şampiyonlukların geleceğine inançlarının tam olduğunu ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise sporcuları tek tek kutlayarak “Hendek alt yapısı ile bir çok başarılı sporcunun yetiştiği yer oldu. Spor Bakanlığımızın da destekleri ile Hendek ilçemizde daha çok sporcu yetişecek. Avrupa Şampiyonası’nda derece yapan sporcularımızı ve sporcularımızın bu başarıya ulaşmalarında emek sahibi olan antrenörlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Mustafa Ayhan da sporcuların başarılı olmaları mutluluk verici olduğunu belirterek sporcuları ve onların yetişmelerinde büyük pay sahibi olan Antrenörleri kutlayarak herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ali İnci Avrupa 2.si olan Nurcan Çiçek ve 3.olan Beyza Ünlüsoy’a Cumhuriyet altını hediye etti.

Avrupa şampiyonasında dereceye giren Nurcan Çiçek ve Beyza Ünlüsoy daha çok başarılı olmak için elinden geleni yapacaklarını belirterek bir daha ki şampiyonada şampiyon olacaklarını ifade ettiler.

İnci , sporcuların başarılı olmasında büyük katkıları ve emekleri olan Antrenör Nurkan Kayacık ve Bahar Yetimoğlu’na da altın hediye etti.