Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Altyapı Sorumlusu Tamer İlaçan, Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı sorumluluğunu tamamen üstlenmesi ile genç ve yetenekli sporcuların keşfine yönelik önemli mesafeler aldıklarını söyledi.

“Sakaryaspor’un geleceği için”

Devam eden eğitimlerin yanı sıra kayıt işlemlerinin de sürdüğünü kaydeden İlaçan, “6 yaştan başlayarak birçok grupta eğitimler gerçekleştiriyoruz. Son derece modern bir tesiste çocuklar futbol oynamanın, yeteneklerini keşfetmenin mutluluğunu yaşıyor. Sakaryaspor konusunda tüm şehre bir çağrımız var; yetenekli gençlerin elinden tutalım; onları Sakaryaspor altyapısıyla buluşturalım. Bu çok önemli. Genç yetenekler şehrimiz takımı için mücadele etmeli.

“Genç sporcularımızı bekliyoruz”

Tamer İlaçan açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Çocuklarımız tesislerimize önceden belirlenmiş bölgelerden kalkan servisler ile kolaylıkla ulaşabiliyor. Her türlü imkanın genç sporcularımızın hizmetine sunulduğu tesislerimize tüm ailelerimizi bekliyoruz. Yaz Futbol Okulları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 211 16 22 numaralı telefonu arayabilirler.”