Şehir 2'ye bölündü

Sakaryaspor’da önceki gün gerçekleştirilen kongrede Halit Evin’in son derece çılgın bir iş yaparak gündeme bomba gibi düşen bir liste hazırlamasının ardından şehirde adeta kıyamet koptu. Sakaryalılar bu konuda 2’ye bölünürken, bazı kesimler Halit Evin’in yaptığı bu olayı desteklerken, bazı kesimler de Halit Evin’in son derece yanlış bir yol izlediğini ve böyle bir durumun kabul edilemez olduğunu belirtiyor.

Evin kongreye gidecek

Sakaryaspor'da yeni Başkan seçilen Halit Evin, bunun bir süreç olduğunu belirterek en kısa zamanda yeniden kongreye gideceğini belirtmişti. Evin şimdi yeni yapılacak olan kongre için hazırlıklarını sürdürürken, şehrin Sakaryaspor üzerinde kenetlenmesini sağlamak adına yaptığı bu hamlenin yankılarını merak ediyor.

Listede adı olanlar kızgın

Halit Evin'in 27 kişilik yönetim listesine yazdığı siyasiler ve STK Başkaları, Evin'in yaptığı bu hamleden dolayı oldukça kızgın. Kendilerine sorulmadan böyle bir olayın yaşanmasının şokunu üzerlerinden atamayan isimler, şuanda kağıt üzerinde de olsa Sakaryaspor yönetim kurulunda yer alıyor. Bu isimlerin istifa edip etmeyecekleri merak edilirken, Evin'in kongre kararı alacağı günü bekledikleri de söyleniyor.