2019 Türkiye Off Road Şampiyonası 4’üncü ayak yarışları Adapazarı Belediyesi ana sponsorluğunda 19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 12.30’da ve 20 Ekim 2019 Pazar günü saat 11.00’da Korucuk Mahallesi Vakıfkent TOKİ İlkokulu arkası mevkiinde start alacak. Şampiyona için düzenlenen basın toplantısına, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Adapazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Aka, Türkiye Off Road Şampiyonası Yarışma Direktörü Şemsettin Erdoğan ile 54 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Balan ve ekibi katıldı.

Yüksek adrenalin, hızlı tempo

Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan 54 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Balan, Off Road tutkunlarını adrenalin dolu etabın bekliyor olduğunu dile getirerek, “Şampiyonaya hazırız ve Adapazarı’mızda şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz” derken şampiyona direktörü Şemsettin Erdoğan ise, “Türkiye’nin en iddialı yarışmasında tüm yurttan katılım sağlayacak 27 araç ve 54 sporcunun, adrenalini yüksek, temposu hızlı ve bir o kadar da güvenli yarışmasını sağlamak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’ya ve Başkan Yardımcımız Fatih Çelikel’e başta olmak üzere destek veren kurum ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Işıksu’ya teşekkür

Adapazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Aka ise Adapazarı’nın ulusal ve önemli bir organizasyona ev sahibi olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seyir keyfi oldukça yüksek ve çok sayıda tutkunu olan Off Road şampiyonasına Adapazarı’mız en güzel şekilde ev sahipliği yapacaktır. Ciddi katkıları olan Adapazarı Belediyesine, Başkanımız Mutlu Işıksu’ya ve Başkan Yardımcımız Fatih Çelikel’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Adapazarı’ndan spora kapsamlı destek

Türkiye Şampiyonası’nın Adapazarı’nda olmasından heyecan duyduklarını dile getiren Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel ise, “Çok kıymetli başkanımızın destekleriyle Adapazarı’nda sporun her dalında önemli aşamalar kaydetmek için çaba gösteriyoruz. Off Road Şampiyonası’na da ev sahibi olmak heyecan verici. İlgi için teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Işıksu’dan davet var

Önemli bir spor organizasyonunun Adapazarı’nda gerçekleşeceğini vurgulayan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Adapazarı’mıza katkı verecek her çalışmada yer almak istiyoruz. Amatör spor kulüplerimize destek olduk ve şimdi de Türkiye Off Road Şampiyonası için her detayda elimizden gelen katkıyı sağladık. 19-20 Ekim tarihlerinde Adapazarı’mızda heyecan dolu bir yarış olacak. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Spora ve sporcuya elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.