Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonunun ortaklaşa düzenlediği Büyükler Greko-Romen Güreş Grup 1nciliği müsabakaları için geri sayım başladı.

Güreş İl Temsilcisi Secati Eker, 17-18 Aralık’ta Serdivan’da bulunan Sakarya Spor Salonunda yapılacak Güreş müsabakaları için, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret ederek, organizasyonun sağlıklı yapılması için toplantı yapıldı.  Toplantıda Serdivan İlçe Spor Müdürü Sebahattin Karakoç, Adapazarı İlçe Spor Müdürü Yavuz Salman ve salon amirleri de yer aldı.

17 Aralık’ta başlayacak Büyükler Grup Birinciliği müsabakalarının ardından, Sakarya Spor Salonu’nda 19 Aralık’ta Yıldızlar, 20 Aralık’ta ise Gençler Güreş İl Birinciliği müsabakalarına ev sahipliği yapacak. Yıldızlar Güreş İl Birinciliğinde 13-14 Yaş, Gençlerde ise 15-16 yaş sporcular, greko-romen ve serbest sitilde mindere çıkacak.


Güreş İl Temsilcisi Secati Eker, “Türkiye Büyükler Greko-Romen Güreş Grup 1nciliği için hazırlıklara başladık. Ülkemizden 12’ye yakın kulüpten yaklaşık 120 sporcunun müsabakalara katılması bekliyoruz. Bizlere destek veren Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve yöneticilere teşekkür ediyorum” dedi.

2016 yılında Sakarya ili olarak bir çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptık diyen Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ise, “Ata sporumuza önem veriyoruz. 17-18 Aralık’ta da Sakarya Spor Salonunda yapacağımız Büyükler Güreş 1nciliğine, en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız” diye konuştu.