Temsilcimiz Sakaryaspor TFF 2. Ligin 22'nci haftasında bugün deplasmanda lider Gümüşhespor ile karşı karşıya geldi. Bu maça kadar lider ile arasında 4 puan fark bulunan Sakaryaspor, rakibine yenilerek bu farkın 7'ye çıkmasına neden oldu. Müsabakada özellikle ilk yarı hiçbir varlık gösteremeyen yeşil-siyahlılar, 2'nci yarıda 2 net pozisyondan yararlanamadı. Beykan'ın bir volesi direkten dönerken, ekibimiz ikinci yarıdaki ataklarını gole çeviremedi ve 41'nci dakikada Oktay Delibalta'nın attığı golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Bu skor ekibimizi şampiyonluk yolunda da ağır şekilde yaraladı.

Stat: Yenişehir Stadı
Hakemler: Mert Güzenge, Bersan Duran, Mehmet Emin Tuğral
Gümüşhane: Hasan Hüseyin, Recep Yılmaz (Dk.59 Muharrem), Salih Zafer, Ziya Şakar, M. Sinan Yılmazer, Oktay Delibalta, Serhat Mermer (Dk.62 Kağan), Mehmet Cansın Çiçek, Melih Gökçek (Dk.66 Yiğitcan), Dilaver Güçlü, Berk İsmail Ünsal
Sakaryaspor: Ercüment Kafkasyalı, Yasir Subaşı, Ramazan Sal, Burak Bekaroğlu, Fikret Topaloğlu (Dk.72 Ramazan Civelek), Serdar Ümit, Ferhat Yazgan, Talha Mayhoş (Dk.62 Tevfik Köse), Beykan Şimşek, Ramazan Çevik, Mahir Sağlık (Dk.46 Batuhan Karadeniz)

Sarı Kartlar: Salih Zafer, Ziya Şakar (Gümüşhane), Talha Mayhoş, Mahir Sağlık, Burak Bekaroğlu (Sakaryaspor)

Gol: Dk.41 Oktay Delibalta (Gümüşhane)