Akkuş yeniden aday!

Son kongrede adaylığını koyarak ciddi oy alan iş adamı Uğur Akkuş, yeniden göreve talip olduğunu açıkladı.

Son yapılan genel kurulda başkan adayı olan ve seçimde kaybeden Uğur Akkuş yaptığı açıklama ile yeniden aday olduğunu duyurdu. Akkuş’un yaptığı açıklamada, “Sakaryaspor'un mevcut durumu Uğur Akkuş'u gönülden rahatsız etmiştir. Sakaryaspor taraftarının ve Sakaryaspor sevdalılarının tekrar aynı hayal kırıklıklarını yaşamaması adına Sakaryaspor olağanüstü kongresinde Sakaryaspor başkanlığına adaylığını koymaya karar vermiştir. Tüm başkan adaylarına başarılar diler, Sakaryaspor'u hak ettiği lige ve başarılara taşımak dileğiyle tüm Sakaryaspor sevdalılarına sevgilerimizi sunarız. Formanın asıl sahibi Sakaryaspor taraftarı daha fazla üzülmesin, müsterih olsunlar” kelimelerine yer verildi.

Cumhur Genç: ‘‘Göreve talibim!’’

Sakaryaspor’un bir önceki Kulüp Başkanı Cumhur Genç, mevcut Başkan Cevat Ekşi’nin kongre kararı alındığını açıklamasının ardından ‘Adayım’ diyen ilk isim oldu.

Cevat Ekşi Başkanlığındaki Sakaryaspor yönetiminin aldığı genel kurul kararının ardından bir çok kişinin adaylık için ismi geçmeye başladı. Cumhur Genç, Seyfettin Selim, Uğur Akkuş, Ali Bektaş gibi birçok ismin genel kurul için hazırlık yaptığı gelen haberler arasında. Öte yandan Sakaryaspor'un eski Kulüp Başkanlarından Cumhur Genç ve ekibinin akşam saatlerinde yaptığı toplantının ardından ilk resmi adaylık açıklaması da geldi. Genç, twitter hesabından yaptığı açıklama ile adaylığını duyurdu. Cumhur Genç, yaptığı açıklamada, "Sakaryaspor camiasının birliği ve mevcut bölünmüşlüğünü sona erdirmek amacıyla, bu zorlu ve meşakkatli göreve ben ve ekip arkadaşlarım talibiz. Takdir Sakaryaspor kongre üyelerinindir. Yeşil siyah saygılarımla" notunu düştü. Bu gelişmelerin ardından Sakaryaspor’da şuana kadar 2 resmi aday bulunuyor. Aday sayısının ilerleyen günlerde artması da bekleniyor.