Erenlerspor Futbol Okulu düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi. Eğitim dönemi içerisinde 2003-2007 doğumlu 247 minik sporcu temel teknik, beceri, koordinasyon ve futbol eğitimi aldılar. Minik sporcular Erenler Futbol Yaz okulunda Antrenörler Şaban Çolak, İsmail Küçük, Gürcan Alkan ve Gençlik Geliştirme Koordinatörü Fatih Kanbur nezaretinde çalışmalarını tamamladı.

Erenler Belediyesi Spor Kompleksi

Erenler Belediyesi Spor Kompleksinde yapılan sertifika törenine; Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, Erenlerspor Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk, Erenler Halk Eğitim Müdürü Adil Şenol, Erenler Nüfus Müdürü İbrahim Kurtoğlu, kulüp antrenörleri ve çok sayıda veli katılarak geleceğin yıldızlarının heyecanlarına ortak oldular.


Öztürk’ten velilere teşekkür

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı selamlama konuşmasında; “Yaklaşık 2,5 aydır süren bu program çerçevesinde 247 yavrumuzu hem spor etkinliklerimizden faydalandırmış olduk hem de boş zamanlarında sokaklardan kurtarmış olduk. Yavrularını buraya göndererek katkı sağlayan siz değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum. Yavrularımız için de hayırlı olsun diyorum” dedi.

Yetenekli futbolcular Türk futboluna kazandırılıyor

Erenlerspor Başkanı Tacettin Öztürk ise konuşmasında Erenlerspora katkılarından dolayı Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Başkan Yardımcılarına teşekkür ederek, “Hedefimiz çocuklarımızı kötü alışkanlıkardan kurtarmak, yetenekli olan sporcularımızı da türk futboluna kazandırmak. Ümid ediyorum ki sosyal anlamda kişisel olarak gelişmiş halde çocuklarımızı bugün sizlere iade ediyoruz. Yavrularımızı iyi birer sporcu olarak yetiştirmek için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Tüm sporcularımızı aldıkları başarı sertifikalarından dolayı kutluyorum” dedi.