TFF 2. Ligin 27’nci haftasında kendisi gibi ligde şampiyonluk kovalayan lider Altay’ı ağırlayan yeşil-siyahlı temsilcimiz, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Ligde geçen hafta Nazilli deplasmanında hezimet yaşayarak moral bozan yeşil-siyahlılar, evinde ağırladığı bir rakibini daha puansız yollamayı başardı. Maçta atmosfer son derece gergin geçerken, temsilcimiz bu gergin atmosferden alnının akıyla çıkmayı başardı.

Bu kritik maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan yeşil-siyahlı temsilcimiz, ilk yarıyı 0-0 ile noktaladı. Dananın kuyruğunun kopacağı 2’nci yarıda topu daha fazla ayağında tutan ve gol arayan taraf olan Sakaryaspor, 75’nci dakikada tecrübeli golcüsü Batuhan Karadeniz’in attığı golle müsabakadan 1-0 galip ayrılmayı başardı. Sakaryaspor bu galibiyetle zirvenin 3 puan gerisinde yer aldı ve şampiyonluk şarkıları yeniden söylenmeye başladı.

Stat: Sakarya Atatürk
Hakemler: Ramazan Keleş, Murat Temel, Gökhan Barcın
Sakaryaspor: Ercüment Kafkasyalı, Tufan Kelleci, Yasir Subaşı, Cenk Kaplan, Burak Bekaroğlu, Talha Mayhoş, Serdar Ümit Deniz, Ferhat Yazgan, Beykan Şimşek, Ramazan Civelek (Dk.46 Ramazan Çevik), Mahir Sağlık (Dk.61 Batuhan K. - Dk.87 Sezer Badur)
T.Direktör: Engin Korukır

Altay: Egemen Gençalp, Mustafa Murat Uslu, Murat Türkkan, İbrahim Öztürk, Serkan Sözmen, Rıdvan Çankaya, Maksut Taşkıran (Dk.65 Ferhat Ç.), Fatih Gül (Dk.77 Murat Uluç), Doğan Karakuş (Dk.77 Ozan Sol), İhsan Furkan Deniz, Muharrem Ozan Cengiz
T.Direktör: İsmet Taşdemir

Goller: Dk.75 Batuhan Karadeniz (Sakaryaspor)

Sarı Kartlar: Beykan Şimşek, Burak Bekaroğlu, Ferhat Yazgan, Yasir Subaşı (Sakaryaspor), Atakan Rıdvan, Egemen Gençalp (Altay)