TFF 2. Ligin 9’ncu haftasında kendi sahasında Sancaktepe Belediyespor ile karşı karşıya gelen yeşil-siyahlı temsilcimiz, sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrılarak 4 hafta sürdürdüğü galibiyet serisini noktalamış oldu. İkinci yarıda yorgunluğun da ortaya çıkması ile pozisyon üretmekte daha da zorlanan yeşil-siyahlı takımımız, rakibin de baskılı ve mücadeleci oyunu nedeniyle skoru değiştirmekte zorlandı. Müsabaka 0-0’lık skorla noktalanırken, Sakaryaspor’un 4 maç süren galibiyet serisi de bu maçla noktalanmış oldu. Ekibimiz haftayı 1 puanla kapatırken, zirve yolundaki çok önemli bir virajdan 2 puan kaybıyla ayrılmış oldu.  

Stat: Sakarya Atatürk
Hakemler: Adem Sarıtaş, Nurettin Taşkesen, Musa Murat Emre
Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan, Canberk Özdemir, Ümit Yasin, Berkay Can, Ferit Erişçi, Serkan Odabaşoğlu, Oğuz Kocabal, Ferhat Yazgan (Dk.83 Savaş Tağa), Günay Şakar (Dk.56 Murat Bildirici), Zahit Fındık, Berk İsmail (Dk.68 İlyas Çakmak)
Teknik Direktör: İsmail Ertekin
Sancaktepe: Emre Satılmış, Rahmi Muhammet Akyazı, Onur Alkan (Dk.79 Cumhur), Hamza Ok, Timur Kosavalı (Dk.62 Oğuzhan K.), İrfan Akgün, Recep Burak Yılmaz, Mert Örnek, Muharrem Cihan, Erbay Eker, İsmail Düzgün (Dk.74 Oğuzhan A.)
Teknik Direktör: Mustafa Uğur

Sarı Kartlar: Serkan Odabaşoğlu, Ümit Yasin, İlyas Çakmak (Sakaryaspor), Rahmi Muhammet (Sancaktepe)