Medyadetay.com/ÖZEL
Sakaryaspor’da 21 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan kritik kongreye yalnızca 3 gün kalırken, beklenen oluşum sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Kulübün eski başkanlarından Halit Evin ve İsmail Gürses birlik olup yeni bir yönetim oluşturarak kongrede adaylığını ortaya koyacak. Bu akşam son toplantılarını gerçekleştirecek bu oluşumun yönetim listesinde Erkan Pizrenli, Cihan Yıldıran, Kadir Boy ve Ufuk Sakallıoğlu gibi isimlerin olduğu bilgisi alındı.

Gürses konuştu!
Konu ile ilgili olarak Medyadetay.com editörüne konuşan İsmail Gürses, "Akşam 20.00'da son toplatımızı gerçekleştireceğiz. Toplantı sonrası bir açıklama geçilecek. Çalışmalarımız var, Halit Evin ile birlikteyiz. Yapacağımız son toplantının ardından niyetimizi ortaya koyacağız" dedi. Gürses'in dün akşam Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile de görüştüğü öğrenilirken, bugün akşam saatlerinde yazılı bir açıklama yaparak kongre için adaylıklarını ortaya koymaları bekleniyor.

Kongre iyice kızıştı
Bu gelişme sonrası kongrede neler yaşanacağı iyice karışmış oldu. Mevcut başkan adaylarından Osman Himmet, Yılmaz Kuzey ve İbrahim Nalbant'ın bu oluşum sonrası neler yapacağı da merak edilir oldu.