Yeni sezon öncesi son durum hakkında Başkan Alemdar’a bilgi veren Yardımcıoğlu; “Kulüp olarak bizlere her zaman destek olan Serdivan Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’a yönetim kurulu üyelerimizle birlikte misafir olduk. Kendisine destekleri için teşekkür ederek sezon öncesi çalışmalarımız hakkında bilgi verdik” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar; yeni sezon için teknik heyete ve futbolculara başarılar diledi.

Belediye olarak sporun her branşına imkanlar ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını dile getiren Alemdar; “Kulüplerimiz özellikle gençlerimize sağladıkları bireysel katkının yanı sıra sosyal noktada da önemli bir görev üstleniyor. Onlara bedensel gelişimin ve sağlıklı yaşamın yanı sıra yardımlaşma, dayanışma gibi toplumsal değerleri de yaşayarak öğrenme imkanı sunuyor. Sporun tüm dalları; her kesimden insanın birbirini tanıma, bağ kurma ve ortak hedefler için birlikte hareket etme becerilerini geliştirmelerine fırsat sağlıyor. Biz de bu önemli görevi yerine getirmeye gayretinde olan tüm kulüplerimize imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle yeni sezonda tüm kulüplerimize, futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Serdivan Esentepe Gölspor Kulüp Başkanı Fikri Yardımcıoğlu, ziyaret sonunda Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a isminin yazılı olduğu Esentepe Gölspor’un 54 sırt numaralı formasını hediye etti.