Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, dün kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi. Pazartesi günü Adapazarı'nda oynanacak olan Erzurumspor maçı öncesi sağduyu açıklamasında bulunan Aydın, taraftarların yaptığı açıklamayı örnek gösterdi.

Taraftarın üzerine söyleyecek söz yok!
Başkan Selahattin Aydın, "Pazartesi günü oynanacak olan maç öncesinde Erzurumspor ile Sakaryaspor arasındaki tansiyonu düşürmek için bir toplantı yapmak istedik. Öncelikle Sakaryaspor taraftarına teşekkür etmek istiyorum. Çok güzel açıklamalar yapmışlar. Yaptıkları açıklamanın üstüne söyleyecek bir sözüm yok. Erzurum’da yaşananlar her yerde olabiliyor. Biz orada kötü bir muamele görmedik" dedi.

Bilet fiyatları ile ilgili
Bilet fiyatları ile ilgli de açıklamalarda bulunan Aydın, "Pazartesi günkü maçta kombine biletleri geçersiz kıldık. Bilet fiyatları ile ilgili tekiler geldi. Ama 1 maçta fedakarlık yapılsın istedik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun isteği ile bir tek açık kale arkasını 5 TL olarak değiştirdik. Sakaryalılardan fedakarlık bekliyoruz. Sakarya’daki kurumlardan da bir fedakarlık bekliyoruz. Maça gelmek isteyen çalışanlarına izin versinler. Bu maç Sakarya’nın ve Sakaryaspor’un kaderini belirleyecek. Erzurum maçından galip geleceğimize inanıyorum. Herkes yüreğini ortaya koyacaktır" diye konuştu.

Taraftarımız maça erken gelsin
Maç öncesi gişelerde yaşanacak olan yığılmaları önlemek amacıyla taraftarın maça erken gelmesini isteyen Başkan Aydın, "Taraftarlarımız maça erken gelsin. Kapılar maçtan 2 saat önce açılacak. Herkes maç saati gelirse kapılarda yığılma olur. Bunu önlemek için ve taraftarımızı da mağdur etmemek adına maça erken gelmelerini rica ediyoruz. İnşallah Sakaryaspor için hayırlı olacaktır" dedi.