Futbol Yaz Okulu çalışmalarını Haziran ayında başlatan Erenlerspor, üç aylık zaman içerisinde çalışmalarını sürdürecek. Hem ilimize hem de değişik profesyonel kulüplere futbolcu yetiştirme geleneğini sürdüren Erenlerspor Kulübü; antrenörleri Şaban Çolak, İsmail Küçük, Gürcan Alkan ve Altyapı Koordinatörü Bahattin Okçular nezaretinde çalışmalarına heyecanla devam ediyor.

Ailelerden yakın takip

2001-2006 doğumluların dahil edildiği Erenlerspor Futbol Yaz Okulu çalışmalarına 272 çocuk katılım gösterdi. İlk kez futbol yaz okuluna katılan öğrencilerin heyecanını aileleri de yakından izliyor.

Kalite için çalışıyoruz

Günün çalışmasını izleyen Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk; “Türk futbolunda kalitenin artırılması için lüzumlu olan alt yapıyı bizler de önemsiyoruz. Deneyimli antrenörlerimizle geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için kollarımızı sıvadık. Bu okullardan yavrularımızı; hem sporcu olarak hem de kaliteli insan olarak yetiştirmek üzere çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz. İlgilerinden dolayı velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.