Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 20-25 Eylül tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek olan Federasyon Kupası grup müsabakaları için hazırlıklarını sürdürüyor. Büyükşehir  Basket ilk maçını 20 Eylül Salı günü Mamak Belediyesi Ankara DSİ ile oynayacak. Grupta ise Acıbadem, Akhisar Belediyesi, Final Gençlik ve İstanbul Beylikdüzü’de yer alıyor. İyi bir ivme yakaladıklarını ifade eden Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, Federasyon Kupası’nı şehre hediye etmek istediklerini belirtti.
 
Lig öncesi son kupa
Akif Köse, “Kurban Bayramı’nın ikinci günü itibariyle takımımız Sakarya’da toplandı. Hem lig hem de Federasyon Kupası için hazırlıklara tekrar başladık. Artık ligin başlamasına da çok az bir süre kaldı. Federasyon Kupası’nın grup maçlarında da Antalya’da olacağız. Daha önce katıldığımız turnuvadaki aynı ciddiyet ve kararlılıkla burada da şehrimizi temsil edeceğiz. Federasyon Kupası’nı kazanıp şehrimize hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

 
Şampiyonluğu kutlayacağız
Akif Köse konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı; “Uzun soluklu bir lig maratonuna 1 Ekim Cumartesi günü başlayacağız. Her zaman ifade ediyoruz; taraftarlarımızla birlikte daha güçlüyüz. Bu uzun yolda bir an olsun bizleri yalnız bırakmamalarını temenni ediyoruz. Daha önce bu görevi layıkıyla yerine getirdiler. İnşallah bu yılda onların destekleriyle sezon sonu şampiyonluğu kutlayacağız.”