Adıyaman Gençlik ve Spor, Altınboynuz, Bodrum Mindos Amatör, Beşiktaş, Denizciler (Antalya),  Fethiye Belediye, Fenerbahçe, Galatasaray, Gerze Yelken ve Su Sporları (Sinop),  İzmir Kürek, Sinop Gençlik ve Spor, Türk Balıkadamlar, Sümerspor Kürek (Kocaeli) ve Van Edremit Belediyesi Kulüplerinden 200'e yakın sporcunun katılımı ile düzenlenen şampiyona nefesleri kesti.

Yarışlar, 19 yaş altı erkekler ve kızlar dört çifte dümenli, tek ve iki çifte, erkekler ve kadınlar dört çifte dümenli, tek ve iki çifte kategorilerinde gerçekleşti. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sapanca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uçar’ın da yakından takip ettiği müsabakalar sonrasında başarılı olan sporcular ödüllerine kavuştu.

19 Yaş altı kadınlarda Sinop Gençlik ve Spor şampiyon, Altınboynuz ikinci, Sümerspor Kürek takımı üçüncü, erkeklerde Fenerbahçe şampiyon, Altınboynuz ikinci, Sümerspor Kürek takımı ise üçüncü oldu. Kadınlar Kategorisinde Sinop Gençlik ve Spor şampiyon, Fethiye Belediye ikinci, Altınboynuz üçüncü olurken, erkekler kategorisinde ise Fenerbahçe şampiyon, Beşiktaş ikinci, Sümerspor Kürek takımı ise üçüncü oldu.