Geçen hafta Turgutlu deplasmanından alınan galibiyetle play-off’u garantileyen temsilcimiz, dünkü maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Maçta rakibine karşı daha iyi bir oyun sergileyen ekibimiz, 12 ve 41’nci dakikalarda Berk İsmail Ünsal, 38’de de Etimesgut’ta Mehmet Çınar’ın attığı gollerle soyunma odasına 2-1’lik üstünlükle girdi.

İkinci yarıda da oyunun üstünlüğünü elinde bulunduran yeşil-siyahlılar, rakibin üzerlerine baskı kurmasına izin vermedi. Kalesinde fazla pozisyon vermeyen ekibimiz, 59’ncu dakikada Hasan Bilal’in attığı golle skoru 3-1 yaptı. 3’ncü golden sonra rakibin direnci hepten düşerken, ekibimiz 62’de bir kez daha Hasan Bilal ile golü buldu ve skoru 4-1 yaptı. Maçta son sözü 84’te Halil Köçer’in penaltı golü söyledi ve maç 4-2 Sakaryaspor üstünlüğü ile tamamlandı.

Stat: Sakarya Atatürk
Hakemler: Mehmet Güngör, Sezgin Altun, Mehmet Şengül
Sakaryaspor: Alişan Şeker, Hakan Aslantaş, Özkan Taştemur, Berkay Can, Fatih Tultak (Dk.75 Arif Kocaman), Caner Koca, Çağrı Ortakaya (Dk.72 Nuri Fatih), Hasan Bilal (Dk.67 Alim Can), Mehmet Boztepe (Dk.73 Abdulaziz Solmaz), Oğuzhan Kayar (Dk.67 Devim Taşkaya), Berk İsmail
Teknik Direktör: Serdar Bozkurt
Etimesgut Belediye: Furkan Taş, Hüseyin Öztürk, Eyüpcan Delibalta, Çağlayan Menderes, Emre Gündoğdu (Dk.64 Yasin Görkem), Şahin Fıstıkcı, Alim Harlak (Dk.64 Hasan Ahmet), Volkan Geyik (Dk.46 Caner Yılmaz), Ahmet Sun (Dk.69 Halil Köçer), Mehmet Zait Çınar, Erdi Zengin (Dk.54 Yusuf Yıldırım)
Teknik Direktör: Taner Öcal
Sarı Kartlar: Berkay Can, Arif Kocaman (Sakaryaspor), Erdi Zengin, Yasin Görkem (Etimesgut Bld)
Goller: Dk.12-Dk.41 Berk İsmail, Dk.60-Dk.62 Hasan Bilal (Sakaryaspor), Dk.38 Mehmet Çınar, Dk.84 Halil Köçer (pen) (Etimesgut Bld)
Kırmızı Kartlar: -