Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve geride kalan 6 hafta boyunca galibiyet elde edemeyen Sakaryaspor, dün kendi sahasında ligde henüz mağlubiyeti olmayan Sivas Belediyespor’u ağırladı. Maça son derece etkili başlayan Sakaryaspor, Sivas Belediyespor’u kendi sahasında hapsetti. Bunun meyvesini ise 17. dakikada Yaser’in attığı golle alan ekibimiz devreye 1-0 önde girdi.

Maçın 36’ncı dakikasında etkili oyuncusu Nuri Fatih’i sakatlıkla kaybeden ekibimiz için maç o dakikadan sonra sıkıntıya girdi. 2’nci yarıda rakibi karşısında pek varlık gösteremeyen ekibimiz kontradan 2 net pozisyon bulsa da değerlendiremedi. Ancak kalesinde de fazla pozisyon vermeyen Sakaryaspor, 90 dakikayı üstün tamamladı ve ligdeki ilk galibiyetini alarak tüm camiaya rahat bir nefes vermiş oldu.

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: M. Kürşad Filiz, A. Uğurtan Demirtaş, Murat Erölmez

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan, Canberk, Berkay Can, Bekir İrtegün, Ali Fırat Okur (Dk.80 Orkun Dervişler) Özgür Kedikli, Serkan Odabaşoğlu, Abdülaziz Solmaz (Dk.90 Furkan Parsak), Hacı Ömer, Nuri Fatih (Dk.36 Ahmet Furkan), Yaser H.

SİVAS BELEDİYE: Hayrullah Mert, Turgut Selim (Dk.43 Safa Y.), Ercüment Eray (Dk.60 Onur Uslucan), Gencay Erten, Burak Asan, Serkan Yavuz, Kerem Kaya, Osman Bayrak (Dk.69 Onur Erdem), Şevki Çınar, Ömer Faruk, Fatih Çolak

SARI KARTLAR: Osman Bayrak, Fatih Çolak, Ercüment (Sivas Bld), Ahmet Furkan, Oğuz Çalışkan (Sakaryaspor)

GOL: Dk.16 Yaser Hacımustafaoğlu (Sakaryaspor)