TFF 2. Ligin 9’ncu haftasında kendi sahasında Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya gelen yeşil-siyahlı temsilcimiz, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Ekibimizin müsabakada ortaya koyduğu oyun yine beğenilmezken, buna rağmen atılan 2 gol herkesi memnun etti. Maçta baştan sona topa sahip olan ve rakibine fırsat vermeyen ekibimiz, gol pozisyonu üretmekte zorlandı.

Müsabakanın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı. Ekibimizde ikinci yarı Fatih Özçelik ve Coşkun Yılmaz’ın oyuna girmesi ile Sakaryaspor hücum anlamında üzerine katladı. Nitekim tribünleri coşturan gol 76’da Fatih Özçelik’in ortası ve Coşkun’un kafasıyla geldi. Bu gol düğümü açarken, 90’da ise sahneye Beykan Şimşek çıktı ve skoru belirledi 2-0. Temsilcimiz bu galibiyetle zirve takibini sürdürdü.

STAT: Yeni Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Özer Özden**, Mert Türk**, Abdurrahman Atabay**

SAKARYASPOR: Ercüment Kafkasyalı*, Yasir Subaşı**, Zafer Aydoğdu**, Tufan Kelleci***, Murat Akın* (Dk.46 Fatih Özçelik**), Ferhat Yazgan**, Talha Mayhoş**, Beykan Şimşek**, Ramazan Çevik* (Dk.61 Coşkun Yılmaz***), Mahir Sağlık* (Dk.79 Ramazan Civelek*)

NAZİLLİ BLD: Evren Özyiğit*, Bora Yelken*, Mehmet Ersavaş*, Berkay Öztuvan*, Fatih Üge*, Mert Çakar*, Burhan Arman* (Dk.70 Tayfur Emre*), Halil Zeybek* (Dk.27 Mert Çapar* - Dk.78 Gürhan*), Gökhan Dincer*, Hakan Turan*, Emre Balak*

SARI KARTLAR: Burak Bekaroğlu, Beykan Şimşek, Ferhat Yazgan (Sakaryaspor), Mert Çakar, Berkay Öztuvan, Emre Balak, Gökhan Dincer (Nazilli Bld)

KIRMIZI KART: Dk.88 Berkay Öztuvan (Nazilli Bld)

GOLLER: Dk.76 Coşkun Yılmaz, Dk.90 Beykan Şimşek (Sakaryaspor)