Kulübe yüklü miktarda bağış yapıldığı iddiaları üzerine açıklama yapan kulübün eski başkanı Cevat Ekşi, “İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca; yaklaşık iki ayı geçen zamanda yaşadığımız Koronavirüs sürecini birlik ve beraberlik anlayışı ile atlatacağımıza olan inancım tamdır. Bu süreçte vefat eden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hastalarımıza da acil şifalar temenni ediyorum.

Sakaryaspor taraftarımız ile ilk günden bu yana hiç iletişimimizi kaybetmedik. Her daim onların yanındayız. Gerek görevde olduğumuz dönemlerde gerekse görev bittikten sonra da tüm Sakaryaspor taraftarı ve Tatangalar ile madden mannen birlikte olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Sakaryaspor bizim için bir tutkudur, sevdadır, dayanışmadır sonuçta önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Biz Sakaryaspor camiasına gönlümüzü verdik. Tüm yaptığımız görevlerde ve çalışmalarda şeffaf olmayı şiar edindik. Göreve kim gelirse gelsin Sakaryaspor’umuzun başarısı için elimizden geleni yapmaya hazırız.

Son günlerde; Sakaryaspor’a 2,2 Milyon veya 2,5 Milyon Türk Lirası yardım başlıklı haberler bazı basın yayın organları ve sosyal medya mecralarında çıkmaktadır.

2018-2019 Futbol sezonunda, 17.06.2018 tarihinde Sakaryaspor Başkanı olarak, 13 ay görev yaptım. 25.06.2019 tarihînde görevi bıraktığım güne kadar, Sakaryaspor kulübü kasasına bu meblağda bir bağış gelmemiştir. Bizim görevde olduğumuz süre zarfında Sakaryaspor kulübümüze gelen bağışlar ve ödemelerin giriş ve çıkış işlemleri kayıt altındadır.

Çok kıymetli kamuoyuna, siz değerli basın mensuplarımız aracılığı ile saygıyla duyuruyorum” dedi.