1.Amatör Küme D Grubu 5’nci haftasında lig ikincisi Büyükdere Şahinspor’u ağırlayan Çaykışlaspor, her iki yarıda üstün oyunuyla farka gitti: 5-0.

Emre Yaman yıldızlaştı

Geçtiğimiz hafta ilk mağlubiyetini Akyazıgücü karşısında alan Çaykışlaspor, kendi sahasında ağırladığı Büyükdere Şahinspor’a gol yağdırdı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen ev sahibi takım, Emre Yaman (4) ve Burak’ın golleriyle galip geldi. İlk yarıyı Emre Yaman’ın golüyle 1-0 önde kapatan Yeşil-Beyazlı ekip, ikinci yarıda kontrolü tamamen eline aldı. Karşılaşmanın 67’nci dakikasında Ferhat’a ceza sahası içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını golle sonuçlandıran Emre, farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Hoş olmayan görüntüler

Ne olduysa bu golden sonra oldu. Golden sonra hakemin kararlarına tepki gösteren Büyükdere Şahinspor antrenörü Ayhan Aydemir, oyun alanı dışına gönderildi. Sürekli ortamı geren ve ev sahibi takım oyuncularına devamlı olarak küfürler savuran misafir takımdan Yasin, tansiyonun yükselten isim oldu. İkinci golden sonra üstünlüğü elden bırakmayan Çaykışla, Emre’nin üst üste attığı gollerle skoru 4-0’a getirdi. Maçın bitimine 7 dakika kala sahneye çıkan Burak Doğan, maçın skorunu tayin eden isim oldu.  Karşılaşmanın orta hakemi Gökhan Kahyacık ve triosu verdiği komik kararlarla maçın çığırından çıkmasına sebep oldu.

Çaykışla 5-0 Büyükdere Şahin

SAHA: Kalaycı

HAKEMLER: Gökhan Kahyacık* Gökhan Tezcanlılar? V.Berke Aksoylu?

ÇAYKIŞLASPOR: Sezer** Burak A.*** Özhan*** Berat*** Ertuğrul*** Haktan**** Ferhat** Berkay** Sercan** (Mücahit*), Emre Yaman*** Tugay****

ANTRENÖR: Kadir Şirin

BÜYÜKDERE ŞAHİN: H.İbrahim*** Engin* Ersan* Aykut* Yasin? Vedat** Talha** Berat** Sefa* Yakup** Enes*

ANTRENÖR: Ayhan Aydemir

GOLLER: Dk.4-67-69-71 Emre Yaman, Dk.78 Burak (Çaykışlaspor)

YAKIŞMAYAN TAVIRLAR

Büyükdere Şahinspor forması altında bir sporcuya yakışmayan davranışlar sergileyen, rakip oyunculara sürekli olarak küfürler savuran, oyun alanı dışına tehditler savuran, hakemlere karşı agresif davranışlar sergileyen Yasin Hacı, futbolseverlerin büyük tepkisini çekti.