Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Basketbol Süper Ligi’ne yükselecek takımların belirleneceği final grubu maçlarına çıkıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Basket gruptaki ilk maçını 12 Mayıs Cuma günü Bursaspor Durmazlar’a karşı oynayacak.  Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Final grubu maçı TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.
 
Başkan Köse’den taraftarlara çağrı
Önemli maç öncesi taraftarlara çağrıda bulunan Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “Basketbol Süper Ligi’ne yükselecek takımların belli olacağı playoff final grubu mücadeleleri başlıyor. İlk rakibimiz Bursaspor Durmazlar. Normal lig sezonunda karşılaştığımız iki maçı da kazanmıştık. Ancak şimdi daha fazla konsantrasyon ve daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Tüm taraftarlarımızı destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.


 
“Bizim bir hayalimiz var”
Köse açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Final grubu mücadeleleri 6 maçlık kısa bir lig olacak. Her maçın ayrı önemi var. Ancak kendi evimizde oynadığımız maçlarda kayıp yaşamak istemiyoruz. Tam bu noktada da taraftarlarımıza büyük iş düşüyor. Playoff çeyrek final serisinde seyircinin ne kadar etkili olduğuna yakından tanık olduk. İnşallah yönetim kurulu üyelerimiz, teknik ekibimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımızla hayalini kurduğumuz Basketbol Süper Ligi’ne adım atacağız.”