Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında karşılaşacağı Yeşilgiresun Belediyespor mücadelesinin hazırlıklarını sürdürüyor.  Büyükşehir Basketbol Takımı, 11 Şubat Pazar günü saat 17.00’da Sakarya Spor Salonu’nda oynanacak mücadeleden galibiyetle ayrılmak istiyor. Maç öncesi Doğukan Şanlı ve Tufan Önen görüşlerini paylaştı, sporcular mücadeleden galibiyetle ayrılmak istediklerini kaydetti.

“Parolamız galibiyet”

Doğukan Şanlı, “Trabzonspor karşısında kötü günümüzdeydik. Savunmada ve hücumda istediklerimizi yapamadık. Önümüzdeki maçlara konsantre olacak, her maçımızı kazanmaya çalışarak yolumuza devam edeceğiz. Şimdi rakibimiz Yeşilgiresun Belediyespor. İki senedir ligde iyi işler yapıyorlar. Zor bir maç olacak. Taraftarlarımıza da çok ihtiyacımız var. Onları bu mücadelede görmek istiyoruz. Odaklandığımız tek parola galibiyet. İyi motive olarak, iyi bir oyun ortaya koyarak taraftarlarımıza güzel bir galibiyet tattırmak istiyoruz” diye konuştu.

“Mağlubiyeti telafi edeceğiz”

Tufan Önen, “Trabzonspor karşısında takım olarak kötü bir performans sahneledik. Sakatlığım dolayısıyla bende o gün takımdaki yerimi alamadım. Elbette zaman zaman inişler çıkışlar olacaktır. Biz yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde çok önemli Yeşilgiresun maçı var. Kazanıp Trabzonspor mağlubiyetini telafi edeceğiz. Bu önemli maçta 6’ncı adamımız olan taraftarlarımıza da çok ihtiyacımız var. Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Taraftarlarımızla birlikte daha iyi motive oluyor, daha iyi bir performans ortaya koyuyoruz” ifadelerini kullandı.