18 sporcuyla katılacağı şampiyonada madalya için mücadele edecek olan genç sporcular, Milli Takım’ın Dünya Şampiyonası kadrosunda yer almak için de tatamiye çıkacaklar.

Büyükşehir’de hedef kürsü

Şampiyona için hazırlıkların devam ettiğini belirten Büyükşehir Karate Takımı Antrenörü Mustafa Solmaz, “Şampiyona için hazırlıklarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Takımımız Gaziantep’te kürsü hedefiyle tatamiye çıkacak. Daha önce yaptık. Yine yapacağımıza inanıyorum. Şampiyonada elde edeceğimiz başarılı sonuçlar çocuklarımıza Milli Takım kapılarını açacaktır. İnşallah bunu da başaracağız” diye konuştu.

Bayraktar’dan başarı temennisi

Gaziantep’te yapılacak olan Türkiye Ümit – Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’na katılacak olan sporculara başarılar dileyen Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar “Karate takımımız yeni bir turnuvada daha madalya kovalayacak. Bu zamana kadar olduğu gibi bu turnuvanın da en çok konuşulan takımı Sakarya Büyükşehir Belediyespor olacaktır. Çocuklarımıza güvenimiz tam. İnşallah şampiyonada madalyalar kazanacak, Milli Takımımıza oyuncu gönderiyor olmanın gururunu yaşayacağız. Ben bir kez daha tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.