Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi 6. hafta programı kapsamında Acıbadem Üniversitesi ile karşılaşacak. 29 Ekim Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Acıbadem maçına hazırlıklar devam ederken açıklamalarda bulunan Büyükşehir Basket’in tecrübeli oyuncuları Kerem Gönlüm ve Hakan Yarar çalışmaların iyi gittiğini ve sezon sonu şampiyonluğa ulaşacaklarını ifade ettiler.
 
“Pertevniyal maçı talihsizlikti”
Bu sezon 2 büyük hedefleri olduğunu belirten tecrübeli oyuncu Kerem Gönlüm, “Her şey yolunda çok şükür. Pertevniyal maçı bizim talihsizliğimiz oldu. Bunun dışında zaten şuan rakibimiz olan bütün takımlarla oynadık. Takım uyumu ve kimyası olarak çok iyi durumdayız. Hem kulübümüzden hem de dışarıdan gelen destekler çok iyi seviyede. Yolumuzda devam ediyoruz. İnşallah yolun sonunda da istediğimiz, hedeflediğimiz yerde oluruz. Taraftarımızın desteğini çok beğeniyoruz. Her maça bekliyoruz onları. Onların desteğiyle yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.


 
“Seyircisiz bu işi başaramayız”
Henüz tam anlamıyla hazır olmadıklarını, çok daha iyi bir takım olacaklarını belirten tecrübeli oyuncu Hakan Yapar ise; “Takımda çok iyi bir uyumumuz var. Daha sezonun başındayız. Yüzde yüzlük bir performansla oynamıyoruz ama ligin sonuna hazır olmaya çalışıyoruz. Bizim için en önemli yer orası. Bu işin sonunda şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz. Bu bakımdan kenetlendik. İyi çalışıyoruz. Bu haftada ligin zorlu takımlarından Acıbadem’le karşılaşıyoruz. Kendi seyircimizin önünde yine kazanmak istiyoruz. Seyircimizin desteğini her zaman bekliyoruz. Onlar bizim için çok büyük itici güç. Onlarsız bu işi başaramayız. Onlar bizi desteklemeye devam etsin biz de onlara güzel şampiyonluklar yaşatacağız” diye konuştu.