TARiH YAZILMASINA SEBEP OLDUK
Sakaryaspor’da transferin açılmasında kaynak oluşturanlar kadar pay sahibi olan Selahattin Aydın yönetimi de bu durumun haklı gururunu yaşıyor. Dün Rüstemler Tesisleri’nde transfer konusunda bir toplantı düzenleyen Sakaryaspor yönetiminde Başkan Aydın yaptığı açıklamada, “Biz tarih yazılmasına sebep olduk sadece. Bize destek olan şehrimiz yönetenleri ve iş adamlarımız sayesinde tarih yazıldı. 1 yıla yakın süredir yürüttüğümüz çalışma neticelendi ve Sakaryaspor'un önü açıldı” diye konuştu.

HATA LüKSü ARTIK YOK
Başkan Aydın, bundan sonra kimsenin böylesi hatalar yapma lüksünün olmadığını belirterek bazı isimlere de sitemde bulundu. Aydın, “Bundan sonra kimsenin yanlış yapma lüksü yok. Transferi resmileştirme sürecimiz son dakikaya kaldı. Çünkü avukatlara, "Sakaryalıları bize bırakın" demiştik. Bu isimler Sakaryaspor sayesinde bir yerlere gelen isimlerdi. Ancak bu arkadaşlar paralarını delikli kuruşuna kadar aldı. Gerçekten onları tebrik ediyorum” dedi.

BUNUN ADI FIRSATÇILIK!
Sakaryalı bazı isimlerin sergilediği tavrın kendilerinin üzdüğünü belirten Aydın, “Gerçekten bizi yanılttılar. Bunun adı fırsatçılıktır. Başka bir söz bulamıyorum. Parayı gören arkadaşların tavrı değişti. Ama Sakaryaspor'un önü açıldı. 2 fire ile bu işi bitirdik. Fire verdiğimiz isimler Gökhan Kök ve Recep Çetin. Bu iki dosya hariç hepsini temizledik. Kalan dosyalar transfere mani değil. Herhangi bir sorun yok. Sakaryaspor'un önünün açıldığı için mutluyuz. Bu işi becermenin gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.