Temsilcimiz Sakaryaspor ligin 5. Haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaştı. Müsabakaya çok hızlı bir başlangıç yapan temsilcimiz Sakaryaspor, santra vuruşunun ardından kazandığı topta Berk İsmail’in attığı golle 1-0 öne geçti. Manisalılar henüz golün şokunu üzerinden atamazken, 3’ncü dakikada bu kez Dilaver Güçlü’nün golü ile ekibimiz 2-0 galip duruma geçti. 2-0’dan sonra Manisaspor takımı ilk yarı sonuna kadar 3 kez kalemizde tehlike yaşatırken, bir pozisyonda top direkten döndü. Bir pozisyonda da kaleci Oğuz golü önlemeyi başarırken, ilk yarı 2-0 ekibimizin üstünlüğü ile sonuçlandı.

İlk yarı Sakaryaspor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlanırken, 2’nci yarı ise Manisaspor rüzgarı esti. 52 ve 56’ncı dakikalarda Furkan’ın üst üste golleri ile skor eşitlenirken, 62’de Akın Açık’ın golü Sakaryaspor’u 3-2 geriye düşürdü. Herkes büyük bir şok yaşarken, 66’da Dilaver’in frikik golü skoru eşitledi. Gol düellosunun berabere biteceğinden endişe edilirken, Serkan Odabaşoğlu 88’de sahneye çıktı ve Sakaryaspor’u adeta ipten alan golü attı 3-4.

STAT: Manisa 19 Mayıs

HAKEMLER: Hakan Ergin, Nurettin Dinçer, İsmail Taygun

MANİSASPOR: Deniz Çörtlen, İlkay Gül, Bayram Büstaç (Dk.67 Berk), Kemal Temel, Atilla Erel, Ömer Buğdaycı, Okan Uğurlu, Timur Karagülmez, Akın Açık (Dk.73 Gökhan), Uğur Pamuk (Dk.64 Ömer), Furkan Parsak

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan, Ferit Erişçi, Burak Bekaroğlu, Berkay Can, Recep Yılmaz, Oğuz Kocabal, Ferhat Yazgan (Dk.61 Serkan O.), Savaş Tağa, Zahit Fındık (Dk.61 Günay Şakar), Dilaver Güçlü, Berk İsmail (Dk.80 İlyas Çakmak)

SARI KARTLAR: Berk İsmail, Ümit Yasin, Oğuz Kocabal, Dilaver Güçlü (Sakaryaspor), Ömer B., Attila Eren (Manisaspor)

GOLLER: Dk.1 Berk, Dk.3-Dk.66 Dilaver Güçlü, Dk.88 Serkan O.(Sakaryaspor), Dk.52, Dk.56 Furkan P., Dk.62 Akın Açık (Manisaspor)

KIRMIZI KART: Dk.88 Okan Uğurlu (Manisaspor)