Sakaryaspor'da bugün düzenlenen basın toplantısında 6 yönetici birden istifa etti. Erkan Sezgin, Veli Ergen, Erkan Uysal, Ahmet Özgedik, Serdar Sert ve Erol Aydın düzenledikleri toplantıyla Sakaryaspor'un başarısının önünde engel olarak görünmek istemedikleri için istifa ettiklerini açıkladılar. Toplantıda konuşan Erkan Sezgin, “Bugüne kadar yapılan birçok şeyde sesimizi çıkarmadık. İstemediğimiz şeyler oldu. Üzerimize futbol şube sorumlusu geldi sustuk. İbrahim Nalbant'ın şehre verdiği sözler bize de verildi. Transfer yapacağız dedik yapamadık" dedi.

'Nalbant bize hayal satıyor'

Erkan Sezgin, açıklamasında devamında, "1,5 aydır İbrahim Nalbant bize hayal sattı. Hayal satmaya da devam ediyor. İstanbul grubu çıktı, onları bekledik. Ben kendi adıma futbol şube sorumluluğunu yerine getiremedim. Bülent Uygun ayrıldı ve Nalbant tek başına hareket etmeye çalıştı. Murat İçduygu ve Erdem Yıldırım gibi isimlerin nefeslerini hep ensemizde hissettik. Bize şunu teklif ettiler; "Biz sizin alacaklarınızı verelim. Biz transferi açacağız ama sizi istemiyoruz" dediler. Biz de bunun önünde engel olarak durmayacağız. Buyursunlar transferi açsınlar. Sakaryaspor'un yolunu açıyoruz. Bülent Hoca, Murat İçduygu ve Erdem Yıldırım, bu göreve talip olduklarını ve bizi istemediklerini söylediler. Başkanımız da tercihini onlardan yana kullandı” şeklinde konuştu.

Uygun geri dönüyor!

Sakaryaspor'da yaşanan bu gelişmelerin ardından daha önce İbrahim Nalbant yönetimi ile yollarını ayırdığını açıklayan Sakaryalı ünlü teknik adam Bülent Uygun'un yeniden devreye gireceği söyleniyor. Uygun'un önümüzdeki günlerde şehre gelerek Başkan İbrahim Nalbant ile görüşebileceği belirtiliyor.