Erzurum'da 26 Kasım-01 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan "Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Şampiyonası"na katılan "Sakarya Arifiye Akbulut Spor Kulübü Boks Takımı"; Perenika Palas Oteli Sahibi Kadir Sezer'in sponsorluğunda yola çıktı.

Desteğimiz sürecek

Sakarya Arifiye Akbulut Spor Kulübü Boks Takımı; 26 Kasım-01 Aralık 2012 tarihleri arasında Erzurum ilinde gerçekleşecek olan "Büyük Erkekler Ferdi Türkiye Şampiyonası"na katılmak için Arifiye Perenika Palas Oteli Sahibi Kadir Sezer'in sponsorluğunda yola çıkarak, Yakutiye Boks Kulübü olarak iddialı olduklarını bildirdi. Perenika Palas Oteli Sahibi Kadir Sezer; Sakarya'nın tanıtımına büyük katkılar sağladıklarını ifade ederek, "Onun için her zaman sporculara destek vereceğiz. Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda sporcularımıza başarılar dilerim" dedi.

Madalya sözü

Arifiye Akbulut Spor Kulübü Boks Takımı Antrenörü Ferhat Akbulut ise; Erzurum'un boksta dev bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını belirterek, "Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası için kente 400 sporcu, yaklaşık 200 yönetici ve Sakarya’dan Muhammet Yıldız 54 kg, Halil İbrahim Acar 64 Kğ, Fırat Acar 69 Kğ, Botan Kınay 81 Kğ olarak katılacağız. Sporun her dalında gençlerimize kapı açmaya çalışıyoruz. Gençlerin kahve köşelerinden kurtuluşu, internet kafede ömür geçirmelerinin önüne, spora yapacağımız yatırımlarla geçebiliriz. Yakutiye Belediyesi olarak bu alanda ciddi adımlarımız oldu. Sporun her dalı, daha sağlıklı bir nesil ve sağlıklı bir toplum için hayati önem taşıyor. Biz de gençlere sporun her alanında el uzatıyoruz. 400 sporcu arasında 4'sı Sakarya için gurur kaynağı olacak pırıl pırıl gençler. Arkadaşlarımızın madalya sözleri var. Bu şampiyonadan başarı ile ayrılacağız” diye konuştu. 2012 Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Görevli Hakem Listesi ise şöyle oluştu: "Kazım sever MHK Sakarya, Abdurrahman Top Milli Sakarya, Merve Ucar Milli Sakarya, Ali Üre Milli Sakarya ve Cem Yayla Milli Sakarya" katılacak.