TFF 2. Ligde 32’nci haftanın en önemli müsabakasında temsilcimiz Sakaryaspor deplasmanda Kastamonuspor ile karşı karşıya geldi. Bu öyle bir maçtı ki, Keçiörengücü’nün puan kaybetmesi durumunda bu müsabakanın kazananı şampiyonluk için büyük bir avantaj sağlayacaktı. Temsilcimiz Sakaryaspor da, 7 puan geriden geldiği şampiyonluk yarışında bu maça büyük bir iştah kabartmıştı. Ancak Kastamonu’da oynanan müsabakada ekibimizin etkisiz görüntüsü dikkat çekti. Ekibimiz kendisinden beklenen oyunu sergileyemezken, 1-0 geriye düştüğü maçta Berk İsmail’in frikik golü ile 1-1 berabere kalarak 2 önemli puan kaybetmiş oldu.

Kastamonu’da oynanan kritik müsabakada ev sahibi takım 42’nci dakikada Erkan Taşkıran’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru olurken, Kastamonuspor soyunma odasına 1-0 önde girdi. Müsabakanın ikinci yarısında beraberlik golünü bulmak için baskı uygulayan ekibimiz, aradığı golü duran toptan buldu. 52’nci dakikada kazanılan frikik vuruşunu güzel bir golle süsleyen Berk İsmail, ekibimize beraberliği yakalattı. Ancak ilerleyen dakikalarda başka gol olmazken, ekibimiz şampiyoluk yolunda 2 puan kaybederek zirvenin 4 puan gerisine düştü. 

STAT: Kastamonu Gazi Stadı

HAKEMLER: Bülent Birincioğlu, Uygar Bebek, Ali Tuna

KASTAMONUSPOR: Muhammed Birkan Tetik, Mustafa Çakır, Abdulaziz Solmaz, Bahri Can Avcı, Kemal Tokak, Şaban Özel, Soner Dikmen (Dk.89 Sinan), Bulut Kaya, Erkan Taşkıran, Yasin Yener (Dk.65 Ozan K.), Artun Akçakın (Dk.90 Yakup)

T.DİREKTÖR: Ahmet Yıldırım

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan, Canberk Özdemir, Ümit Yasin Arslan, Berkay Can, Ferit Erişçi, Ferhat Yazgan, Serkan Odabaşoğlu, Oğuz Kocabal (Dk.80 Tevfik Köse), Dilaver Güçlü, Zahit Fındık, Berk İsmail

T.DİREKTÖR: Şaban Yıldırım

SARI KARTLAR: Ferhat Yazgan, Oğuz Kocabal, Ümit Yasin, Serkan Odabaşoğlu (Sakaryaspor), Yasin Yener, Artun, Bulut K., Soner D., Şaban Ö., Bahri Can (Kastamonuspor)

GOLLER: Dk.42 Erkan Taşkıran (Kastamonuspor), Dk.52 Berk İsmail (Sakaryaspor)