Türkiye Şampiyonasından Madalyalar ve kupa ile dönen Bisikletçiler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Kastamonu’da düzenlenen Okul Sporları Türkiye Bisiklet Şampiyonası’nda Hacı Zehra Akkoç Kız Lisesi Türkiye Şampiyonu oldu. H. Zehra Akkoç K.Lisesi genç bayanlar A kategorisinde zamana karşı ve yol yarışlarında ve genç bayan B kategorisinde yol yarışında takım halinde birinci, zamana karşı yarışmalarında ise takım halinde ikinci oldu.  Kazım Karabekir Ortaokulu da Yıldız Erkekler kategorisinde de takım halinde üçüncü oldu.

Yıldız erkekler ferdi yol yarışlarında Ada Şafak İ.Ö.O. bisikletçisi Efe Örçün ikinci, Hacı Zehra Akkoç Anadolu Lisesi Bisikletçisi Edanur Tan ise yol ve zamana karşı yapılan iki yarışta da üçüncülük elde etti.

Ordu’da düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası 2. Etap Puanlı Kulüplerarası Yol yarışlarında Telekomspor Kulübü Genç Bayanlar Kategorisinde birinci, Söğütlüspor Kulübü ise Yıldız Bayanlar Kategorisinde üçüncü oldu.