Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Gençlik Merkezi Spor Kulübü antrenörleri Tuncer Salihoğlu ve Saniye Sezer ile sporcular,  Gizem Frit A.Ş.’nin Hendek’teki fabrikasında Genel Müdür Veysi Küçük ile bir araya geldiler. Gizem Frit A.Ş. tarafından sporculara çeşitli yarış ve antrenman malzemeleri temin edildi.

Bisiklet sporuna gösterdikleri ilgiden ve desteklerinden dolayı Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Gizem Frit Genel Müdürü Veysi Küçük’e bir teşekkür plaketi verdi. Gizem Frit Genel Müdürü Veysi Küçük yaptığı konuşmada, “Ülkemizde birçok şirketin başta futbol, basketbol, voleybol, hentbol, boks, bisiklet olmak üzere çeşitli spor dallarında faaliyet gösteren kulüplere sponsor olduğunu ve bu desteğin kulüplere olumlu yönde katkı sağladığını biliyoruz” dedi.

Fabrika ziyaretinde yer alan Antrenörler Tuncer Salihoğlu ve Saniye Sezer,  sporcular Aleyna Ağır, İrem Zeynep Özver, Şuranur Topçu, Dilara Gül, Yasenim Can, Ayşe Selin Kılınç, Ömer Doğan, Yavuz Bahadır İnci, Semih Zor, Yakup Adıgüzel, Emirhan Toptan ve Samet Diktaş, Gizem Frit A.Ş. yönetimine ve kendilerini yalnız bırakmayan Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e teşekkür ettiler.

Sakaryalı bisikletçiler Alanya’da, Türkiye’nin yanı sıra Astana, Ukrayna, Belarus ve Azerbaycan’dan 18 takımdan 120 sporcunun katıldığı yarışlarda 74 km’lik parkurda pedal çevirdi. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Spor Kulübünden Genç Bayanlar Kategorisinde Şuranur Topçu şampiyon, Dilara Gül 2., Yasemin Can ise Alanya’dan 3.’lükle dönmüştü. Bisikletçiler, 2-5 Şubat tarihlerinde yine Alanya’da yapılacak olan Türkiye Kulüplerarası Puanlı Bisiklet Yol Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.