Temsilcimiz Sakaryaspor, Misli.com 2’nci Ligin 7’nci haftasında bugün sahasında Sivas Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’da başlayacak olan bu kritik müsabakadan 3 puanla ayrılmak isteyen yeşil-siyahlılar, geçen hafta yine iç sahada aldıkları Pazarspor galibiyetinin ardından bugün de kazanarak seri yakalamayı hedefliyor. Bugünkü Sivas Belediyespor karşılaşmasında yine localara belli sayıda taraftar alınabilecek. Bu kritik maç için tüm hazırlıklarını tamamlayan ekibimizde Canberk Özdemir ile Berkay Can Değirmencioğlu’nun sakatlıkları bulunuyor. Bu iki ismin dışında Covid-19 testi pozitif çıkan Azad Tarım da bugünkü maçta kadroda yer alamayacak.

Tüm hesapların 3 puan üzerine yapıldığı yeşil-siyahlı temsilcimiz, Sivas Belediyespor’u da devirerek Misli.com 2’nci Ligde artık yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor.

Stat: Sakarya Atatürk
Hakemler: Yalçın Taşkınfurat, Süleyman Yavaşoğlu, Sinan Bilen
Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan, Çağrı Ortakaya, Burak Öksüz, Ümit Yasin Arslan, Özkan Taştemur, Azat Filiz, Oğuzhan Kayar (Dk.35 Caner Koca), Mehmet Boztepe (Dk.81 Alpay Koçaklı), Abdülaziz Solmaz (Dk.58 Devrim Taşkaya), Muhammet Reis (Dk.58 Fatih Tultak), Ali Özgün (Dk.81 Berk İsmail)
Sivas Belediyespor: Necati Yılmaz, Şeyhmus A.Aksu, Muhsin Polat, Ali Say (Dk.63 Volkan Egri), Mustafa Aydın (Dk.70 Cumhur Y.), Ozan Kılıçoğlu (Dk.63 Uğur Bulut), Emre Şahin, Burak Aydın (Dk.46 Uğur Mustafa), Hüseyin Tokmak (Dk.80 Mehmet Fatih), Şevki Çınar, Fatih Çolak

Sarı Kartlar: Caner Koca, Azad Filiz (Sakaryaspor), Ozan Kılıçoğlu, Emre Şahin, Necati Yılmaz (Sivas Belediye)

Kırmızı Kartlar: Dk.25 Ümit Yasin (Sakaryaspor), Şeyhmus Aksu (Sivas Belediye)

Goller: Dk.6 Ümit Yasin, Dk.44 Mehmet Boztepe (pen) (Sakaryaspor), Dk.23 Ali Say, Dk.49 Mustafa Aydın (Sivas Belediye)