Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Adil Köseoğlu, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi öncesinde hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Basketbol Takımı’nın antremanını izledi. Antremanın ardından değerlendirmelerde bulunan Köseoğlu, yeni sezon öncesinde çok iyi bir takım kurduklarını ve Avrupa kupalarında turu geçerecek yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

“Takımımıza güvenimiz tam”

Adil Köseoğlu, “Rüya gibi bir sezonun ardından bu yıl görevi devraldık. Hemen çalışmalarımızı başlattık. Yönetim kurulumuzla, teknik ekibimizle bir araya geldik. Kadromuza 11 yeni oyuncu dahil ettik. Parkede en iyi mücadeleyi gösterecek, genç, dinamik bir ekibe sahibiz. Şu an için transferi kapattık. Ancak Büyükşehir Basketbol Takımımızda transfer bitmez. Yine ihtiyaç olduğu takdirde gerekli adımları atarız.  Fakat biz teknik ekibimize ve oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah bu yıl hem Avrupa Kupalarında hem de Süper Lig’de şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

“Hedeflediğimiz başarılara ulaşacağız”

Kulüp Başkanı Köseoğlu, “Bu yıl 30 yıl aradan sonra şehrimiz sporda Avrupa’da yer alacak. Bu bizim için büyük bir gurur. Ligde de zorlu ve uzun bir maraton bizi bekliyor. Bu nedenle taraftarlarımıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız olacak. İnşallah hep birlikte hedeflediğimiz başarılara ulaşacağız. Fikstüre gelecek olursak güzel bir fikstürümüz var. Lige iyi bir başlangıç takımımıza büyük motivasyon kazandıracaktır.  Basketbol takımımız keyif veren basketbolu, başarılı sonuçlarıyla bu yıl yine şehrimize sevinç yaşatacaktır” diye konuştu.