Sakaryaspor'da başkan İbrahim Nalbant'ın istifasının ardından Hüdaverdi Bahadır başkanlığında göreve devam etme kararı alan yeşil siyahlı yönetime Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce gereken talimatı verdi. AKOM'da yeşil siyahlı taraftarları ağırlayan Sakarya BüyüKşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Sakaryaspor'un iyiliği için ne gerekiyorsa o yapılması diyerek. Taraftarların yanında Hüdaverdi Bahadır'ı arayarak yönetim olarak toplanın ve gereğini yapın talimatı verdi.

TARAFTAR ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce bugün AKOM’da taraftar temsilcileri ile bir araya geldi. Ersin Uysal, (Amigo Ersin), Murat Ercan, Fatih Şimşek toplantıya katılırken taraftarlar Sakaryaspor’da yaşanan süreçle ilgili görüşlerini bildirdi. Sakaryaspor’da yaşanan kaosun bitmesini isteyen taraftarlar Başkan Yüce’den bu konuda destek istedi.

YÖNETİMİN YANINDA DEĞİLİM

Taraftarlar Başkan Ekrem Yüce’ye “Başkanım bu yönetimin yanında mısınız? Bize öyle diyorlar” sorusunu yöneltti. Başkan Ekrem Yüce yönetimin kesinlikle yanında olmadığını dile getirerek “Yönetimden taraf değilim. Ben Sakaryaspor sevdalısıyım. Benim yönetimle işim yok. Daha önce ben onlara gereğini yapın Sakarya’yı Sakaryaspor’u rahatlatın bu sorunu çözün dedim” ifadelerini kullandı.

GEREĞİNİ YAPIN

İbrahim Nalbant’ın istifasının ardından Sakaryaspor’da başkanlık koltuğuna Hüdaverdi Bahadır’ın geldiğini toplantıda öğrenen Başkan Yüce, telefonla Bahadır’ı aradı. Başkan Ekrem Yüce, taraftarın ve basın mensuplarının yanında Hüdaverdi Bahadır’ı arayarak “Bu akşam taraftarla bir araya gelin gereken neyse onu yapın” ifadelerini kullandı. Taraftarlar ile Hüdaverdi Bahadır bu akşam saat 21.00’de Orman Park’ta toplantı yapılacak. Ayrıca Başkan Ekrem Yüce, bu toplantıya eski başkan Cevat Ekşi’nin de katılmasını isteyerek Ekşi’yi de aradı ve toplantıya katılmasını talep etti.