Sakaryapark’ta misafirlerini Başkan Yardımcıları Ali Akdeniz ve Muhammet Kıratlı ile birlikte ağırlayan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk tüm Erenler spor camiasını başarılarından dolayı tebrik etti.
Öztürk; “Türkiye Şampiyonluğu yolunda Erenler sporumuzun başarıları takdire şayandır. Başta Yöneticileri olmak üzere hocaları ve sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Şimdi artık hedef Türkiye Şampiyonluğu. Takımı yalnız bırakmayan taraftarları ve emeği geçen herkesi bir kez daha tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonluğu yolunda başarılar diliyorum” dedi.
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Başkan Yardımcıları Ali Akdeniz ile Muhammet Kıratlı için yaptırdıkları özel formaları kendilerine takdim eden Erenler spor Kulüp Başkanı Tacettin Öztürk ise konuşmasında Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Tacettin Öztürk; “Teknik heyet ve sporcularımızı gönülden kutluyorum. Disiplinli çalışmalarımızın ve alın terimizin karşılığı olarak U19 Sakarya Şampiyonu olduk ve inşallah Türkiye Şampiyonluğu yolunda Erenleri ve Sakarya’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” diye konuştu.